Para një jave i vdiq vëllau tragjikisht, por ja çka bëri sot Linda Morina

0
229

Të gjithë mërzinë dhe dhembjen e saj për humbjen e vëllait Linda e ndau me miqtë e saj në facebook.

U ngushëllua për vëllanë nga të gjithë ata që e ndjekin Lindën.

Ndërsa profili i saj në këtë rrjet social, mori një pamje tjetër nga se jemi mësuar ta shohim. Çdo postim i Lindës shprehte mërzinë e saj.
Por, duket se sot mori fund gjithçka, duke filluar nga foto e profilit që Linda e kishte vendos një foto me fustanin tashmë të famshëm me shqiponje.
Duket se ajo ka filluar t’i kthehet normalitetit të saj, e të duket siç jemi mësuar ta shohim. Tashmë Linda do ta ketë jetën si zakonisht, por me një dhembje të madhe që siç thotë dhe ajo vet që asnjëherë nuk mund ta harroj vëllanë tashmë të ndjerë.