PAMJE NGA ZELANDA E RE NË NDËRRIMIN E MOTMOTEVE (VIDEO)

0
653

Zelanda e Re ka mirëpritur vitin 2018-të me një shfaqje të mahnitshme të fishekzjarrëve nga Sky Tower e Auckland.

Mijëra brohoritje u dëgjuan për Vitin e Ri ndërsa fishekzjarret me ngjyra u shpërthyen në horizontin e qytetit në mesnatë.

SkyCity – një kazino dhe qendër ngjarjeje në Auckland – ishte përsëri epiqendra e festimeve të vendit me një shfaqje dramatike të fishekzjarrëve.

Zelanda e Re ka mirëpritur vitin 2018-të me një shfaqje të mahnitshme të fishekzjarrëve nga Sky Tower e Auckland.

Mijëra brohoritje u dëgjuan për Vitin e Ri ndërsa fishekzjarret me ngjyra u shpërthyen në horizontin e qytetit në mesnatë.

SkyCity – një kazino dhe qendër ngjarjeje në Auckland – ishte përsëri epiqendra e festimeve të vendit me një shfaqje dramatike të fishekzjarrëve.

Një orë dixhitale gjigante në kullë po numërohej përgjatë ndejës përpara se horizontja të shpërthejë në një blic të mahnitshëm të ngjyrës.

Samoa ishte shteti i parë në botë që mirëpriti vitin 2018 vetëm një orë më parë.

Happy New Year from around the world!! 🎉🎉

Posted by Daily Mail on Sonntag, 31. Dezember 2017