OPERACION I RRALLË NË KOSOVË: 20 VJEÇARIT I HIQET PLUMBI PA I PRERË KRAHARORIN

0
231

Operacion i rrallë në Kosovë: 20 vjeçarit i hiqet plumbi pa i prerë kraharorin
Një operacion i rrallë, madje i pari në Kosovë, është realizuar nga disa doktorë.

Ky operacion ka të bëjë me heqjen e plumbit nga kraharori, plumb i cili gjendej afër zemrës së një 20 vjeçari.

Doktor Salih Krasniqi, përmes një postimi në facebook i ka treguar edhe fotografitë se si është realizuar operacioni.

Por ky operacion, është bërë pa u prerë fare kraharori dhe ka zgjatur disa minuta.