Nusja gjakovare e Albatritit, shikoni si shfrenohet kur shkon në Gjakovë!

0
285

Egzona e Albatriti po bën një jetë luksoze finacuar pjesërisht vetë dhe shumicën të ardhurat e mëdha të Albatritit.

Ajo jeton në Prishtinë por Gjakova për të gjithmonë mbetet qyteti i preferuar ku ruan shumë kujtime të saj, përcjell ORAinfo.

Egzona shpesh edhe viziton këtë qytet, por ndryshe nga përditshmëria e saj, ajo dëshiron që të relaksohet mirë kur shkon tek familja e saj.

E mbrëmjet i ka të rezervuara për klube, ku e veshur shumë provokuese kalon natën atje./ORAinfo/