Nusja e vjehrra në garë të vazhdueshme, ja për çfarë

0
454

Raportin e tyre e lakmon vërtetë çdo nuse, me që Shyhretja në këtë pikë e ka treguar veten jo vetëm si vjehërr, por si të ishte nëna e Leartës, shkruan Kosovarja.

E këtë e kanë treguar edhe intervistat, fotografitë dhe materialet e shumta që dyshja ka bërë publike.

Por, edhe pse Shyhretja ka vite në karrierë, Learta famën e mori në krahët e saj, madje duke u rritur edhe më shumë, kur bëhet fjalë për rrjetet sociale.

Dyshja ka kohë që po vazhdon në tempo të njëjtë sa iu përket ndjekësve, duke pasur një diferencë fare të vogël.