Nuk e keni ditur, por Lori Hoxha ka një talent që e ka fshehur deri tani!

0
201

Trashëgimtaria e Top Channel Lori Hoxha ka publikuar në rrjete sociale një video në të cilën ka treguar një anë të saj të cilën nuk e njihnim më parë.

Duket se Lori pëlqen instrumentet muzikore dhe veçanërisht pianon. Në këtë video ajo është duke interpretuar një pjesë në piano, e cila përkon me një këngë të vjetër fëmijësh shqiptare