Nuk do ta besoni sa vjeç është Bleona Qereti

0
455

Bleona Qerreti këngëtarja tashmë me famë ndërkombëtare dhe gjithmonë ekstravagante në daljet e saj në skenë na lë të kuptojmë që koha për të nuk ecën.

Thuhet shpesh që mosha është vetëm një numër dhe ky është një nga rastet që e vërteton këtë shprehje më së miri.

A do ta besonit ju që Bleona është 38-vjeçe ? E pra ajo është plot 38-vjeçe dhe ngjan si 20-vjeçe.

Ajo kurohet shumë për imazhin e saj dhe sigurisht që nuk ngjan e madhe në moshë. Bleona është duke synuar tregun Amerikan dhe ne besojmë se do ia arrijë synimit.