Nuk do ta besoni çfarë ha Egzona vetëm për t’u dobësuar

0
347

Egzona e Albatritit u bë target i medieve rozë për peshën e saj pas lindjes së vajzës.

U bë një fytyrë publike qysh në ditën e martesës dhe që nga atëherë Egzona çdo herë është pjesë e medieve, përcjell ORAinfo

Postimet e saj të shpeshta zgjojnë kureshtje te një pjesë e mirë e publikut, prandaj edhe Egzona ua përmbush këtë kërkesë.

Ajo së fundi ka treguar se çfarë ha vetëm për të rënë nga pesha për të cilën po përfolet shumë. Një pjatë me perime duket se është shujta e zakonshme përveç rasteve kur bën përjashtime me ushqime kalorike./ORAinfo/