Njoftim për të pame!

0
3080

Pas humbjes tragjike të djalit Ardit ( Gani ) Nikqi, njoftojmë të gjithë shokët, miqtë dhe farefisin e gjerë se hapim të pame ditën e diel me datë 10.10.2021

E pamja fillon në ora 09.00 – 17.00.

Për shkak të pandemisë lusim të pajiseni me maska

Adresa : Rengglochstrasse 29, 6012 Obernau. Luzern

Për çdo informatë Nr. Tel. 076 410 30 83 / 078 861 82 80

Gani Nikqi dhe familja