Njihuni me nënën e Shkurte Gashit!

0
261

Zakonisht ajo e mbanë larg familjen nga paraqitjet publike, por tashmë ia njohim nënën, babain dhe gjyshin.

Këngëtarja Shkurte Gashi, në të paktat publikime personale, i ka prezantuar ndjekësit e saj në rrjete sociale, me familjen e ngushtë.

Meqenëse gjyshin e babain ia kishim parë, radhën e kishte e ëma, që është një zonjë e vërtetë. Megjithatë, Gashi nuk i ka marrë gjenet e së ëmës, ngase ka tipare të tjera fizike. “Ime nënë”, ka shkruar këngëtarja, në një fotografi të së ëmës që e ka publikuar në Instagram.