Një ushtrim që sulmon të gjitha zonat kritike: Forcon këmbët, vithet dhe stomakun! (Video)

0
226

Ju nevojiten dy minuta, asnjë rekuizitë dhe vetëm pak vullnet të mirë.

Derisa mendoni se a jeni më shumë për pilates apo zumbu, në shtëpi provoni një ushtrim të thjeshtë, i cili do të forcojë zonat tuaja kritike.

Edhe pse çdo aktivitet fizik është i mirëseardhur për mbajtjen e trupit në formë, çdo formë e ushtrimit sulmon grupe të caktuara të muskujve.

Mirëpo ekzistojnë ushtrime me “caqe” të shumëfishta, dhe të cilat efektivisht vënë në punë këmbët, stomakun dhe vithet.

Kjo është njëra ndër to, e thjeshtë dhe ideale për ta praktikuar, madje edhe në pauza gjatë kohës së reklamave derisa jeni duke shikuar serinë e preferuar.