Një tjetër dëshmi që Eni dhe Genci janë fejuar

0
263

Po shijojnë pushimin e tyre në Tajlandë.

Por, Genc Prelvukaj ka publikuar një fotografi përmes së cilës në mënyrë aksidentale zbuloi se është fejuar, shkruan Syri Kosova.

Kjo se, në gishtin e tij vërehet unaza e fejesës.

Por, ashtu, edhe Eni Koçi ditë më parë ka publikuar një fotografi, e cila po ashtu mbante unazën e fejesës në dorë.

Tani që po e shijojnë “Para-muajin e mjaltit”, për dyshën në fjalë urojmë vetëm lumturi.