NIKOLË MALACHOVSKI, KJO PILOTE HEROINË AMERIKANE QË BOMBARDOI SERBO-SLLAVINË PËR TA ÇLIRUAR KOSOVËN

0
248

Kjo është pilotja amerikane Nikolë Malachovski, e cila me bombarduesin e saj F16 qëndroi mbi 200 orë në qiellë duke bombarduar Serbosllavinë gjatë luftës së fundit në Kosovë.
Kjo është një heroinë e madhe për popullin e Kosovës, sepse ndihmoi lirinë e tyre përfundimtare nga barbaria sllavo-serbe.
Populli i Kosovës duhet të jetë mirënjohës për kontributin e pilotes Malachovski dhe duhet kujtuar përgjithmonë ata që kontribuan për lirinë e tyre, si dhe mbështetësit e tyre ndërkombëtare, përkatësisht amerikan.
Mirënjohje shumë të çmuar për piloten Nikolë Malachovski dhe kontributin e saj pêr lirinë e Kosovës.(f.r).