Nëse kini infeksione, përdorni këtë lloj bime

0
259

Kjo bimë ka aktivitet diuretik dhe përshpejton metabolizmin, i cili në fund të fundit ndihmon në procesin e humbjes së peshës.

Menta është një bimë medicinale që lufton infeksionet, forcon imunitetin, ndihmon kundër astmës, alergjive dhe problemeve me tretjen, si dhe lehtëson stresin.

Është e pasur me flavonoide dhe hekur, dhe aftësitë e saja vijnë si rezultat i mentolit që freskon dhe vepron si antiseptik.