Nëse e dalloni gruan e dytë për pesë sekonda, keni inteligjencë të lartë

0
739

Artisti gjerman, Jörg Dustervald është i specializuar në këtë gjë.

Një nga veprat e tij është bërë tepër e popullarizuar në internet. Jorg ka postuar këtë foto dhe u ka kërkuar përdoruesve që të gjejnë gruan e fshehur. Një test pamor që është bërë viral. Rehatohuni dhe shiheni me vëmendje. Por kujdes! Koha është vetëm 5 sekonda.