Nëna e Remzie Osmanit pa asnjë rrudhë në fytyrë, e babai…

0
924

Këngëtarja Remzie Osmani është bërë e njohur që në moshë fare të re, e kjo falë talentit të pa mohueshëm në muzikë dhe ambitusit të zërit të saj. Zëri i saj i fuqishëm ka jehuar e vazhdon të jehojë gjithandej, shkruan «Kosovarja».

E rritur e e lindur në Mushtishtë, këngëtarja është zbuluar si talente nga dy profesorët e saj, për të cilët ruan respekt të veçantë.

Këngëtarja ka treguar se nuk i ka munguar as përkrahja e prindërve, te cilët krenohen me të sot e kësaj dite, shkruan «Kosovarja».