Në vend të kafesë, lëngu që…

0
359

Pirja e kafesë në mëngjes është bërë një zakon shumë i përhapur tek pjesa më e madhe e njerëzve.

E ndërsa një pjesë nuk e preferojnë, për shkak se iu shkakton dridhje trupi apo thjesht nuk e pëlqejnë, ekziston një mënyrë alternative për zëvendësimin e tij

Bëhet fjalë për një kombinim të ujit të ngrohtë me limon dhe mjaltë.

Në një gotë me ujë të ngrohtë, shtrydhni gjysmë kokrre limoni dhe shtoni edhe një lugë gjelle mjaltë.

Përziejini mirë këta përbërës dhe më tej pijini. Është një pije që s’kërkon shumë punë, por që premton rizgjim dhe furnizim me energji, për të përballuar ditën që ju pret.

Image