Në kufijtë e të pabesueshmes… Ç’mund të bëjë një vajzë e vogël vetëm 9 vjeçe me zërin e saj (VIDEO)

0
216

“America’s Got Talent” ka surprizuar me zbulimin e radhës. Bëhet fjalë për 9-vjeçaren Celine Tam e cila ka performuar në mënyrë të jashtëzakonshme duke ngritur në këmbë spektatorët e AGT-së duke dhuruar emocione të pafundme teksa solli në skenë këngën “My Heart Will Go On” të këngëtares së preferuar të prindërve të saj Celine Dion, nga e cila kishin vendosur ta quanin dhe vajzën e tyre.
Një tjetër surprizë që lidhej po me Celine Dion, ishte fakti se motra më e vogël e 9 vjeçares Celine, quhej Dion, ku emri i dy vajzave krijonte pikërisht Celine dhe Dion apo Celine Dion.
Më poshtë ndiqni videon që ka marrë 50 milionë klikime në vetëm 3 ditë.
Ndiqeni videon më poshtë

LEAK: "My Heart Will Go On" Celine Tam

The most adorable singer takes on the biggest song. More AGT this Tuesday.

Posted by America's Got Talent on Freitag, 16. Juni 2017