Ndryshimet drastike në pamjen e jashtme të GRETA dhe ENI KOÇI… (FOTO)

0
1439

Motrat Greta dhe Eni Koci jane sy nga kengetaret me ne ze te momentit.Ato kane dal ne skenen shqiptare para shume viteve.
Pergjate viteve ne skene ato kane ndryshuar shume ne pamjen e jashtme dhe akuzohen nga mediat dhe portalet per shume operacione plastike.Disa nha operacionet ato i kane pranuar por disa jo madje i kunderahtojne ashper. Kemi pergatitur nje kolazh me disa doto te motrave Koçi ku ju vete mund te vendosni pikat mbi Ì duke dhene mendimin dhe gjykimin tuaj.Me poshte keni fotot e para shume viteve,qe nga momenti i pare ne skene kur ishin ende 12 vjec,ende adoleshente dhe drejt zhvillimit fizik,