Naim Abazi: Punë ka sa të duash, po rinia po kanë qef me nejt në kafe, me prit prej babës hala!

0
611

Këngëtari i njohur i Kosovës, Naim Abazi mendon se në Kosovë ka punë sa të duash, mirëpo janë rinia që nuk e dëshirojnë punën, e preferojnë kafën më shumë se sa punën, sipas Naim Abazit. Gjithashtu Naim Abazi tha se të rinjëve më shumë i pëlqen të qëndrojnë në kafe, se sa të punojnë ndonjë punë, për këtë arsyje nuk kanë të ardhura dhe mendojnë që të ikin në Europë është më mirë për ta.