Naim Abazi përkujton me fjalë prekëse personin më të dashur që humbi 10 vjet më parë

0
280

Këngëtari dhe shoëmeni më i njohur shqiptar, Naim Abazi, ka përkujtuar babain e tij të ndjerë me disa fjalë në Facebook.

Ky është postimi i plotë i tij:

Një dekadë e mungeses tënde , dhjetë vite më parë, ti ike në boten tjetër duke na lënë të pikëlluar dhe duke na vetdijesuar se edhe njerzit e medhenjë nje dite nuk janë më ! Po te kujtojme jo vetem sot ne pervjetor por cdo dite , cdo nate , gjithëherë sepse na le shumë nga menquria jote, nga diturija jote, nga fisnikrija jote , Përvoja jote , jeta jote është plotë përmbajtje dheb rrëfim për ne . Permbajtje e art më vete , e shembull për jetë të jetëve për ne pasardhësit tuaj gjyshi im, babai ynë . Nese ka engjull të na mbroj, e vëzhgoj duhet të jesh ti. Mund të them se malli na rritet per ty, e ndjenja e krenarise qe jemi pasardhesit tuaj na lehteson dhembjen per ty qe s te kemi . Ke jetuar dhe përjetuar shumë, një shekull gati, ke qenë e mbetesh dëshmi e kohëve . Për ne është e madhe zbrazëtia që ke lënë në jetën tonë e në shtëpine tonë. Le të rroj, dhe do të rroj kujtimi per ty Ali Abazi (GOVORI).
Të përkujtojmë ne djemtë , nipërit , vajzat, mbesat dhe gjithë familja Abazi .