Mustafa takohet me kryetarët e degëve të diasporës

0
490

Sot, më 23 tetor 2017, kryetari i LDK-së, Akademik Isa Mustafa, priti në takim kryetarin e Degës së LDK-se në Zvicërr z. Arif Baftiu dhe nënkryetarin e nëndegës në Solothurn, z. Ahmet Kosumi.

Z. Mustafa i njoftoj për zhvillimet e fundit, për procesin zgjedhor në Zgjedhjet Lokale 2017 dhe për fitoren e LDK-së.

Kryetari i Degës së LDK-së në Zvicërr z. Arif Baftiu e përgëzoj kryetarin Mustafa për punën e deritanishme.

Poashtu u diskutua për ditët në vijim dhe bashkëpunimin me degët e diasporës për të ndihmuar komunat që LDK-ja është në balotazh.

LDK-ja do të triumfoj edhe në raundin e dytë të Zgjedhjeve Lokale, për kryetar komunash.