Mos i hidhni çorapet e vjetra, krijoni gjëra të bukura me to

0
295

Është një pyetje e zakonshme që na përcjellë shpesh të gjithëve.

Si është e mundur që çorapet humbin dhe shpesh përfundojmë me vetëm një prej tyre?

Në vend se të përpiqemi që të gjejmë një përgjigje për këtë, ne do të ju japim disa ide se çfarë mund të krijoni ose si mund ta përdorni çorapen e mbetur në mënyrë kreative dhe praktike.

Në videon e mëposhtme, gjeni disa ide se si mund t’i përdorni çorapet e vjetra, e sidomos tash në kohë festash, kur ato mund të shndërrohen në dekorimet më të veçanta.

Old Socks Ideas

What else can you make with socks? ✂️😉bit.ly/2kn0DaM

Posted by Bright Side on Dienstag, 5. Dezember 2017