Monika Lubonja merr postin e rëndësishëm në televizion

0
167

Pas detyrës së si Drejtoresha e Qëndrës Kombëtare Kulturore të fëmijëve dhe Teatrit të Kukullave aktores Monika Lubonjës i është caktuar një post i ri dhe i rëndësishëm në telëvizionin ‘News 24’.

Sipas ‘Revistës Bordo’ ajo është caktuar si Drejtoreshë Marketingu në ‘News 24’.

Megjithesë ky lajm nuk është bërë publikisht ‘Bordo’ ka zbuluar se tashmë aktorja ka pranuar ofertën dhe ka nisur punënë e saj të re.