Momenti prekës kur Rugova i tregoi popullit se vuante nga kanceri

0
270

Ishte larguar për pak kohë nga aktivitetet e përditshme si President i Kosovës. Nuk kishte paraqitje publike dhe nuk shfaqej në ekran.
Ibrahim Rugova po u mungonte shqiptarëve të Kosovës, por askush nuk e dinte arsyen. Spekulimet nisin të qarkullojnë për sëmundjen e ish-Presidentit të Kosovës, por asgjë nuk thuhej me saktësi të plotë.

Ishte vetë Presidenti ai që thirri një konferencë për shtyp dhe njoftoi se vuan nga kanceri në mushkri.

Në këtë video shihet momenti tejet prekës kur Rugova jep lajmin për sëmundjen që për shumëkënd ishte goditje e madhe.