Mjekimi me tre përbërës, për të eliminuar mykun e thonjve njëherë e përgjithmonë!

0
452

Më poshtë do gjeni mjekimin më efektiv për të trajtuar mykun e thonjve:

Çfarë ju duhet:
90% alkool etilik Ujë i oksigjenuar Uthull e bardhë
Përgatitja dhe përdorimi: Gjëja e parë që ju duhet është një enë qelqi. Përzieni të gjithë përbërësit në të njëjtin rend që është dhe më sipër. Përdorni topin e pambukut për të aplikuar këtë mjekim në thonjtë e prekur, 2 herë në ditë. Mbajeni për 15 minuta dhe më pas largojeni me ujë të ngrohtë. Pas kësaj thajini këmbët mirë./Shije.al