Mjekët e shpallën të vdekur, foshnja lëviz rrugës për në funeral …

0
191

Një fëmijë i porsalindur, i shpallur i vdekur nga një spital privat, është shpëtuar në kohë pasi famija e tij ka vënë re disa lëvizje të trupit, kur po shkonin drejt vendit ku do të mbahej funerali.

Sipas mediave të huaja përvoja e parë e mëmësisë për Varsha Bidawat, u kthye në një makth kur mjekët deklaruan se binjakët që lindën para kohe kishe vdekur menjëherë pas lindjes.

Por u zbulua më vonë se një nga foshnjet ishte gjallë, ndërsa familja ishte rrugës për në vendin ku do mbahej funerali në veriperëndim të Delhit.

21-vjeçarja pasi kishte dhimbje të mëdha të lindjes solli në jetë një djalë dhe një vajzë në 30 nëntor.

Vajza vdiq menjëherë ndërsa djali u vendos në inkubator. Vetëm pak orë më vonë mjeku i informoi se ai vdiq në inkubator.

Mjekët i dorëzuan të dy trupat e foshnjeve prindërve. Megjithatë, familja vuri re një lëvizje të lehtë në njërën nga çantat kur ishte vendosur trupi ndërsa po shkonin në funreal.

Sakaq sabai i binjakëve Aashish Kumar ka pretenduar neglizhencë nga ana e mjekëve pas ngjarjes së rëndë.