Ministri që u kujtua t’i gëzojë fëmijët e shtrirë në Klinikën e Pediatrisë për fundvit

0
162

Përderisa sot është festë dhe institucionte e Kosovës janë jashtë orarit të punës, Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismail ka vendosur që të bëjë diçka më ndryshe.

Ministri Ismaili bashkë me kolegët e tij kanë përgatitur dhurata për festat e fundvitit të cilat do të shpërndahen tek fëmijët e shtrirë në Klinikën e Pediatrisë.

Ismaili me këtë rast ka uruar për festat bashkë me publikimi e disa fotografive nga ky aktivitet

Ky është postimi i plotë:

Erdhën festat [????] . Së bashku me kolegët [????‍??] [????] në Ministrinë e Shëndetësisë, përgatitëm dhuratat [????] e fundvitit të cilat do t’i shpërndajmë së shpejti te fëmijët e shtrirë në Klinikën e Pediatrisë [????] . Në ndihmë na erdhën edhe miqtë e vegjël [????] nga shoqata “Down Syndrome Kosova” , me kartolinat [????] e tyre të punuara me shumë dashuri. Gëzuar [????] [????] [????].