Miku i shqiptarëve, Eliot Engel, dhe bashkshortja e tij, organizoi pritjen :“Christmas Party 2018”

0
179

EASTCHATER NYC : Është, sezoni i festave, të cilat në SHBA, senator, kongresmen, përfaqësues të shteteve dhe qyteteve, drejtues istitucioneve dhe biznesmen, do të mbajnë partitjet e Krishtlindjve dhe Vitit të Ri, për anëtarët e familjeve, miqt, dashamirët, përkrahësit e tyre, janë duke organizuara pritje pothuajse në çdo qytet të Amerikës.

Gjatë gjithë këtyre pritjeve që këtu thirren “ Christmas Party”, grupet e interesit të veçantë, që janë ftuar në mënyrë rutinore dhe marrën pjesë në këto festa – presin të paraqesin ose promovojnë së bashku me miqt e tyre, të zgjedhur në senat e kongres, dhe institucionet e larta shtetrore, një sërë arritjesh dhe kërkesa, të cilat duke shfrytëzuar këto festa ata ua drejtojnë se bashku me urimet ligjvënësve, stafit të tyre, zyrtarëve qeveritarë, në të gjitha shtetet e qytetet e SHBA.