Mihrije Braha harron te plaket si vajzë e re! (Foto)

0
333

Mihrije Braha vazhdon të mahnisë me pamjen e saj.
Së fundi ajo ka shpërndarë një fotografi në llogarinë e saj në Facebook ku dhe duket për bukuri.

Përkundër viteve ajo vazhdon të ruajë format e saj trupore, duke i kushtuar të njejtën kohë rëndësi edhe look-ut të saj.