Meksikë: Kokaina zbulohet në një kamion shtetëror

0
253
 Autoritetet meksikane kanë konfiskuar më shumë se 371 kilogramë kokainë, e cila është transportuar përmes kufirit amerikan në një kamion me shenjat e Institutit Shtetëror të Sigurimeve Shoqërore.

Instituti që mbulon spitalet dhe shërbimet sociale kanë mohuar se ndonjë punonjës apo ndonjë automjet ka qenë i lidhur me incidentin.