Me kukull dhe me sjellje të çuditshme njihuni me vajzën që frikësoi jurinë!

0
394

Kjo vajzë vërtetë është shumë engimatike, shkruan lajmi.net

Ka hyrë në sallë për të performuar, me një kukull në dorë dhe me një sjellje të çuditshme. Kjo menjëherë nisë të frikësojë audiencën dhe jurinë.

U drejtua tek juria, ndërsa njëri prej tyre kërkoi ndihmë, megjithatë, vajza e bëri të veten.

Në fund, kur duhej dhënë mendimi nëse duhej pranuar ose jo, njëzëri e pranuan nga frika.

Shikoni videon nëse nuk frikësoheni…