Me fustan transparent në festivalin e filmit, aktorja egjiptiane në gjyq

0
244

Një aktore egjiptiane do të dalë përpara gjyqit për “imoralitet” dhe “promovim vesi” pasi veshi një fustan të tejdukshëm në një festival filmi në Kajro.

Rania Youssef do të gjykohet në janar pasi pati shumë ankesa ndaj saj për fustanin e zi të tejdukshëm.

Nëse do të dënohet, aktorja rrezikon 5 vite burg.