Më 4 shtator bokseri tërrnocas, Shefat Isufi ngjitet në ring

0
281

Postimi i kampionit Shefat Isufit

Ndeshja po afrohet ku me 04.09.2021 do të ngjitet në Ring ne Lübeck Luani Lugines Shefat isufi dhe do ndeshet për titullin WBF Interkontinental kundër boksierit Tomas Adamek.

Faleminderojëm sponzorin ton kryesor Valdet Elezaj për mbështetjen, gjithashtu faleminderojëm edhe sponzorin ton të ri Aziz Dubova për mbështetjen Shpresojë t’ju nderojëm me fitore