Mbi 17 mijë euro për t’i ngjarë Brad Pitt’t, por a ia kanë dalë?

0
226

Binjakët Matt dhe Mike Schlepp nga Arizona kanë shpenzuar £15,000, (që në euro i bie 17054.40) në operacionet plastike për t’u dukur si aktori i famshëm Brad Pitt.

Kaluan muaj të tërë në proçedura të dhimbshme, të cilat i lanë me pasoja të rënda. Adoleshentët të cilët duan të bëhen aktorë, i bënë operacionet gjatë një seriali të quajtur ‘I Want A Famous Face’, dhe në atë kohë ata të dy ishin vetëm 21 vjeç.Vëllezërit tregojnë për audiencën e serialit se ishte shumë e vlefshme ky operacion, dhe se duhej me patjetër.‘Do e bëja me dhjetra herë. Më ndihmoi të lidhesha me shumë femra. Unë eci dhe dëgjoj psherëtimat nga ato, dhe shikimet që mi hedhin’ tregon Matt.