Mbeturinat deri në tavan, brenda veturave ku nuk e zë askënd

0
211

Shoferët dembel dhe grumbullues, që vozisin veturat e tyre të mbushura me mbeturina, janë tallur përmes një llogarie në rrjetin social.

Makinat e tyre janë konsideruar më shumë si kontejner plehrash, ku nuk e zë askënd tjetër pos vozitësit.

Rrobe, kuti ushqimesh dhe shishe të zbrazëta, janë disa nga gjërat e panevojshme që kanë zënë enterierin, në disa raste edhe deri në tavan.