Mahmut Ferati publikon një portret familjar, e gjithë vëmendja është tek vajza e tij(FOTO)

0
347

Mahmut Ferati është këngëtari i njohur u muzikës popullore dhe gjithashtu profesor muzike.

Nga ai rrallë herë kemi parë fotografi me familje apo fotografi në rrjetet sociale por së fundi ai ka ndarë me adhuruesit e tij një portret familjar.

Ai shfaqet me familjen e tij të vogël që përbehet nga gruaja dhe dy fëmijët tashmë të rritur. Por vëmendjen më të madhe e marrin gruaja për bukurinë e saj dhe vajza që duket se i ka ngjarë të ëmës.

Ato duken të veshura me shumë elegancë dhe shije kurse Mahmuti duket si babai më krenarë për familjen e tij.