Mahmut Ferati poston nje fotografi te vjeter me Shyhrete Behlulin

0
1140

Ishin ‘dyshja’ më ideale për publikun e muzikës popullore, e ndarja e tyre i shqetësoi ata për mungesë hitesh të ardhëshme, përcjell ORAinfo.

Këngët e tyre të përbashkëta mbeten në kujtesë të gjatë të publikut për të mos u ripërsëritur më.
Shumë nga publiku dëshiron të dijë arsyen e ndërprejes së këtij bashkpunimi, po dy këngëtaret asnjëherë nuk folën në lidhje me këtë. Derisa Mahmuti e ruan kujtimin më të ende në rrjetet sociale nga ana e Shyhretës nuk ekmi asnjë postim të tillë. Në këtë fotografi ku shihen së bashku në mbrëmjet e tyre, Mahmutin dhe Shyhretën sa për foto i nau fansi i tyre.