Limaj mezi ndal lotët kur flet për vdekjen e gruas, nënës dhe babait

0
291

Kryetari i Nisma për Kosovën, Fatmir Limaj, ka folur për herë të parë pas shpalljes i pafajshëm nga gjykata për “Rastin MTPT”.

Përveç rastit dhe përballjes me gjykata për 8 vite, Limaj ka folur edhe për familjen e tij dhe personat që ka humbur gjatë kësaj përiudhe.
Limaj me emicione ka treguar se nga shpifjet e akuzat nuk janë kursyer as familjarët e tij, ndërsa me zor i ka mbajtur lotët kur ka treguar se brenda një periudhe prej një vit e gjysmë, ka humbur anëtarët më të dashur të familjës, Nënën, Babain dhe Bashkëshorten, transmeton Magazina.Shikoni momentin kur Limaj rrëfen me emicione humbjen e anëtarëve më të dashur të familjës.

https://magazina.gjirafa.com/?video=limaj-mezi-ndal-lotet-kur-flet-per-vdekjen-e-gruas-nenes-dhe-babait