Learta dhe të gjitha kunatat e saj vishen krejt njësoj dhe bëhen gati për votime

0
343

Të gjitha bjondina, është e çuditshme sa ngjajnë ato duke e përfshirë edhe Leartën. E këtë ngjashmëri ato e kanë përforcuar edhe me veshje të njëjta.

Në këtë ditë dinamike duket se edhe në familjen e Shyhretës temë kryesore është vota për komunën e tyre.Prandaj, të gjitha janë mbledhur për kafe e më pas për votime. Me një foto të tillë na njofton Engji./Orainfo