Lajmi i papritur, ‘Kemali’ e bashkëshortja i japin fund martesës?!

0
249

Aktori i njohur dhe shumë i pëlqyer për audiencën shqiptare Burak Ozcivit, është mjaft i vetëdijshëm për këtë popullaritet dhe si të tillë po e shfrytëzon pafund, shkruan Kosovarja.

Këtë po e dëshmon për të ngacmuar femrat që është mjaft i vetëdijshëm për këtë popullaritet dhe si të tillë po e shfrytëzon pafund për të ngacmuar femrat që çmenden sapo përmendet emri i tij.
Madje martesa e tij me aktoren Fahriye Evcen bëri bujë të madhe e besa edhe mërziti shumë femra që mbase vetë duke e shikuar ‘dashuroheshin’ pas pamjes së tij tërheqëse. E sa i përket raportit të çiftit në fjalë shumë herë u aludua për kriza martesore si shkak i xhelozisë nga të dyja palët, por nuk u dha ndonjë deklaratë e prerë. Çuditërisht Burak ka zgjedhur kësaj radhe të marrë energji duke zgjedhur të pushojë këtë sezonë të këndshme dimri në një vend malor.

Por, pranë tij nuk shihet bashkëshortja e kjo mbase ngritë dyshime për ndonjë periudhë krize apo kohe që kanë vendosur t’i japin njëri-tjetrit.