Ky mesazh e përlot Big Mamën

0
256

E ndonjëherë mesazhet dinë të jenë po aq emocionuese, sa të shpijnë në lot

E këtë rast i ka ndodhur Bigut, ku njëri nga ndjekësit e saj nuk i kishte kursyer fjalët më të mira dhe njëkohësisht më prekëse për këngëtaren.

Ajo është vërtetë e lindur për skenë, e këtë e ka treguar që nga paraqitjet e para, me shumë origjinalitet. Pavarësisht se figurat e saj në fillim nuk ishin perfekte ashtu siç janë sot, arriti të merr zemrat e mijëra shikuesve dhe ndjekësve të shumtë në rrjetet sociale.

Së fundmi, ajo ka publikuar edhe një duet, që u mirëprit shumë nga audienca me që kishte kohë që Bigu në këtë pikë nuk ishte aktive.