Ky kalë është shitur 11 milionë euro, kur ta shikoni videon do ta kuptoni pse

0
210

Ky kalë është shitur 11 milionë euro, kur ta shikoni videon do ta kuptoni pse
Njerëzit janë shumë të lidhur me kafshët, e sidomos me qentë, macet dhe kuajt.Ky kalë ka kushtuar plot 11 milionë euro dhe do ta kuptoni pse, pasi ta shikoni videon, transmeton Lajmi.net.Ai është shumë “i pashëm” dhe ka lëvizje të mrekullueshme, gjithashtu është shumë i trajnuar. Per me shume ndiqeni videon