Ky ishte bashkëshorti i Leze Qenës, me të cilin ishte shumë e lidhur

0
240

Është ndër aktoret më të mëdha në vendin tonë, emër i cili përmendet në shumë raste dhe që ishte pjesëmarrës në shumë projekte në botën e artit, shkruan Kosovarja.

Edhe pse në moshë, është një zonjë e rëndë në plot kuptimin e fjalës, si nga pamja ashtu edhe nga karakteri.
Me rolet e saj hyri në zemrat e mbarë publikut, të cilët kudo që e shohin, nuk hezitojnë ta përshëndesin dhe ndalin për fotografi.
Edhe pse që moti mbeti e vetme, mallin për bashkëshortin e saj nuk e hoqi asnjëherë.
E për dashurinë që kishin, flet vet fotografia që do ta shihni në vazhdim./Kosovarja/