Ky është truku që zbulon çdo sekret në Instagram

0
402

Përderisa rrjeti social nuk iu tregon përdoruesve kur dikush i bën unfollow ose block, ekziston një aplikacion i cili e bën këtë për ta.

Aplikacioni “InstantReport: Followers Stats” zbulon çdo sekret të ndjekësve tuaj në Instagram: kush ju ka bllokuar, kush ju ka bërë unfollow, kush ju admiron në mënyrë sekrete dhe më shumë.

InstantReport është vegla më e mirë dhe më e shpejtë për analiza të Instagram – dhe ai është i gatshëm për ta marrë në App Store.

Për ta marrë aplikacionin, klikoni KËTU që të drejtoheni tek faqja e dyqanit të Apple.