Ky është ndryshimi që ‘Gjakovari’ i ‘O sa mirë’ e ka bërë në fytyrën e tij

0
345

Nuk i ka shpëtuar ndërhyrjeve në fytyrë.

Aktori Edi Kastrati, apo që në publik njihet si ‘Arbnor Ramabaja’ në serialin e ‘O sa mirë’, ka rregulluar pjesën e dhëmbëve, duke i vënë të ri.

Në fakt, fjala është për bashkimin e dhëmbëve në pjesën e poshtme dhe në pjesën sipër.

Ky ndryshim i tij, ndonëse jo i madh, vërehet nëse bëhen bashkë dy foto, një nga sezonët e kaluara dhe tjetra nga sezoni i fundit!