Kush është tullaci që mban me para Roza Latin?

0
276

Ajo vjen në mënyra provokuese e herë pas here edhe joshëse. Gjithmonë me origjinalitet dhe një formë tepër të veçantë të të sjellurit e të shprehurit, Roza Lati ka ditur t’ia rrisë çmimin vetes dhe të jetë në fokusin e mediave.

Në një intervistë për «Bluetooth», e pyetur se kush është «tullaci me lekë» që e mbaj, Roza është shprehur «pronari» i saj është vetë ajo.

Vajza thotë:

Sa i përket tipit tullac me lekë: jam unë tullaci me lekë në jetën time. Nëse kam një pronar, jam unë pronari i vetes time. Nuk nënshtrohem dot me lekë. Dhe nuk mund t’i rri afër dikujt prej lekëve. Unë eci me ndjenjë. Qartë?»