Kush do të shpallet sonte lojtari më i mirë në botë?

0
457

Leo Messi, Cristiano Ronaldo dhe Neymar
FIFA e zgjedhë sonte lojtarin e vitit.

Sonte do të shpallet lojtari më i mirë për vitin 2017.

Futbollistin më të mirë në botë do ta zgjedhë FIFA.

Në garë janë Leo Messi, Cristiano Ronaldo dhe Neymar.

Ceremonia fillon prej orës 20:30 në Londër.