Kryetari i KKSh-së feston datlindjen e 59-të në spitalin e Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin “Trakya”

0
269

Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve të Luginës së Preshevës, pas operacionit që ka pasur në veshka edhe më tutje po trajtohet në Spitali i Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin Trakya.
Musliu sot feston datlindjen e tij të 59-të në spitalin e Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin “Trakya”, ai ishte shtrier në spitalin e Gjilanit nga veshkët, ku mjekët i kërkuan për trajtim jasht shtetit ku u dërgua për trajtim në Turqi.
Ai ka disa muaj që po trajton sëmundjen në spitalin në Turqi. Duke dashur të i përcjell urimet për datlindjen e tij të 59-të i dëshirojmë shërim sa më të shpejt dhe këthim në karrierën e tij politike dhe pran familjes së tij. FR.