Kosova të largohet nga CEFTA dhe të aplikoj si shtet (Video)

0
243

Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi në një intervistë për Telegrafin, ka thënë se Kosova duhet ta rinegocioj Marrëveshjen e CEFTA-së.

Krasniqi ka thënë se Kosova duhet të aplikoj si shtet.

“Fatkeqësisht Kosova prej momentit të nënshkrimit të CEFTA-së në vitin 2006 nga ana e Qeverisë së Kosovës, kjo Marrëveshje ka qenë një pengesë e jashtëzakonshme e zhvillimit rajonal, ka qenë një dështim i jashtëzakonshëm i qeverisë së atëhershme për arsye se nuk e kanë nënshkruar me kushte dhe mbrojtje të produkteve siç i kanë mbrojtur shumica e vendeve, ku të gjitha produktet që kanë hyrë në Kosovë kanë pasur taksën zero”, tha Krasniqi./telegrafi.com

Skënder Krasniqi nga Oda e Afarizmit: Nëse Qeveria përkrah sektorin privat mund të dhjetëfishohet punësimi

Skënder Krasniqi nga Oda e Afarizmit: Nëse Qeveria përkrah sektorin privat mund të dhjetëfishohet punësimi

Gepostet von Telegrafi.com am Dienstag, 11. Dezember 2018